Boxed Food

Omalla verkkokaupalla et maksa komissiota

Oma verkkokauppa on ratkaisu koronan haasteisiin kahviloille ja ravintoloille. Voit myydä noutotilauksia verkossa ja ohittaa hallituksen koronarajoitukset. Tai voit myydä kotiinkuljetuksia lähettikumppanin kautta ja säästää Woltin komissiot.

Verkkokaupan edut ravintolalle

MYY KOTIINKULJETUS ILMAN WOLTIN KOMISSIOTA

Voit yhdistää verkkokauppaan oman tai lähettiyrityksen kuljetuspalvelun. Näin voit lisätä kuljetusmaksun loppuasiakkaan hintaan, eikä sinun tarvitse maksaa komissiota myymistäsi tuotteista.

OHITA KORONARAJOITTEET

Ravintoloiden ja kahviloiden toimintaa ollaan taas rajoittamassa mm. pienentämällä asiakaspaikkojen määrää. Verkkokaupan kautta voit myydä noutotilauksia, jotka asiakkaat tulevat hakemaan sovittuna aikana.

OHJAA SOSIAALISESTA MEDIASTA SUORAAN OSTOKSEEN

Jos teet sosiaalisen median mainontaa tai uutiskirjeitä, voit linkata niistä suoraan verkkokauppaan. Näet raporteilta heti kuinka paljon myyntiä markkinointi toi.

Bär_Bar_pieni_Pulled_Oats_Sandwich_ja_

VIIMEISIN PROJEKTIMME

Bär Barin verkkokauppa liveksi alle kahdessa viikossa.

Bär Barin verkkokaupasta pystyy tilaamaan kaikkia Bär Barin tuotteita noutovalmiiksi asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Bär Barilla on myös kotiinkuljetus osan viikosta, jolloin tuotteet voi tilata kotiinkuljetuksella.

Tilaukset ilmestyvät Bär Barin toimipisteille automaattisesti ja niistä tulee ilmoitus tunti ennen nouto- tai kuljetusajankohtaa.

Nopea toteutus -
räätälöitävissä moneen tarpeeseen

YKSI TAI USEAMPI TOIMIPISTE

Asiakas voi tehdä noutotilauksen valitsemalleen toimipisteelle ja haluamaansa aikaan. Kotiinkuljetus onnistuu joko kaikilta, ei miltään tai osalta toimipisteistä

TILAUKSET SUORAAN TOIMIPISTEELLE

Tilaukset voidaan toimittaa toimipisteille joko saapumisjärjestyksessä tai hieman ennen kun niitä pitää ruveta valmistamaan.

KETTERÄ TOTEUTUS, EDULLINEN YLLÄPITO

Käytämme ketteriä teknologioita, joiden avulla pääsemme liveksi muutamassa viikossa. Verkkokaupan ylläpito on alkaen 30 € - 90 € /kk.

KAIKKI MAKSUVAIHTOEHDOT

Asiakkaasi voi maksaa valintasi mukaan joko noudettaessa toimipisteellesi tai verkossa kaikilla luottokorteilla, pankkitunnuksilla ja Mobile Paylla.