HAPPY HACKERS

Myynnin kiihdytys-palvelu

Myynnin arjessa myyjät tarvitsevat jatkuvaa tukea kasvun kolme tekijän johtamiseen: myyntiputken kokoon, nopeuteen ja voittoprosenttiin. Myyntijohdolla on kuitenkin usein kehitysprojekteja ja hallinnollisia vastuita, minkä takia myyntijohto ehtii toimia myynnin tukena parhaimmillaan viikottain.

Kiihdytyspalvelumme toimii myyntijohdon oikeana kätenä. Seuraamme myyntiputken kokoa, laatua ja edistymisnopeutta ja autamme myyjiä, jotka ovat jäämässä tavoitteista.

Myynnin kiihdytyspalvelulla enemmän laadukkampaa kauppaa

Myynnin kiihdytyspalvelu toimii myyntijohdon oikeana kätenä

Seuraamme CRM:ään luotuja kauppoja, kauppoihin liittyviä aktiviteetteja ja kauppojen etenemisnopeutta. Olemme säännöllisesti kontaktissa myyjien kanssa, autamme heitä pääsemään yli kauppojen ongelmatilanteista ja saamaan enemmän ja parempaa kauppaa.​

Konkreettisia toimenpiteitä:

  • Tunnistamme liidit ja kaupat, jotka ovat jääneet jumiin. Kontaktoimme myyjän ja autamme häntä eteenpäin asiakkaan myyntisuunnitelman / playbookin mukaisesti.

  • Seuraamme myyjien myyntiputken määrää ja laatua. Reagoimme, jos kauppojen tai liidien volyymi ei vastaa myyjän tavoitetasoa. 

  • Itse tekemämme myyjien kontaktoinnin lisäksi toimitamme myyntijohdolle raportin eniten tukea tarvitsevista kaupoista, liideistä ja myyjistä, jotta myyntijohto voi keskittyä johtamaan oikeita asioita.

  • Pidämme huolta CRM:n datan laadusta yhdistämällä tuplana perustettuja asiakkuuksia ja siivoamalla myöhässä olevia aktiviteetteja.

Lataa lisätiedot ja hinnoittelu