Image by Austin Chan

Inbound-markkinointi

Moderni markkinointi on kuin myyntiä ilman myyjiä. Tavoitteena on tuottaa uusia asiakkaita, joko täysin automatisoidusti tai ostovalmiiksi myyjille valmisteltuna.

Hubspotit, mailchimpit ja googlet muodostavat markkinoinnin teknisen selkärangan, mutta vieläkin tärkeämpää on toimintamalli jolla sisältöä luodaan, mainostetaan ja optimoidaan.

Autamme toimintamallin luomisessa ja rakennamme ländärit, mobiiliapplikaatiot ja sähköpostiautomaatiot.

Rakennamme inbound-markkinoinnin ja autamme päivittäisessä tekemisessä

Inbound-markkinoinnin käyttöönotto

Luomme kanssasi inboundiin perustuvan markkinointistrategian ja autamme tarvittavien työkalujen, kuten Hubspotin tai Pardot:n käyttöönotossa. Dokumentoimme kanssasi ostajapersoonat, konversiopisteet, sähköpostiautomaation ja tarvittavan mediabudjetin inboundin toteutukseen.

Myynnin ensimmäinen aalto

Liidien kontaktoinnissa aika on kirjaimellisesti rahaa - mitä nopeammin liideihin otetaan yhteyttä, sitä varmemmin saamme tapaamisen ja kaupan. Myynnin ensimmäinen aaltomme kontaktoi myyntitiimisi puolesta liidit välittömästi ja sopii relevanttien mahdollisuuksien kanssa tapaamisen myyjillesi. Jos liidi ei ole vielä valmis tapaamiseen, palautamme sen markkinoinnin jatkojalostukseen kommenttien kera.

Päivittäinen pyörittäminen

Vastaamme inbound-markkinoinnin päivittäisestä pyörittämisestä rakentamalla laskeutumissivuja, kirjoittamalla ebookeja ja muuta ladattavaa sivua, bloggaamalla, optimoimalla sähköpostiautomaatiota ja mainostamalla sisältöä Googlessa ja sosiaalisessa mediassa. Kokeneet ammattilaisemme voivat ottaa vastuulleen koko markkinoinnin tekemisen tai voit ulkoistaa meille sen osuuden, mihin oma aika ei riitä.

Koulutukset

Koulutamme myynti- ja markkinointitiimejä käyttämään CRM:ää oikein. Koulutuksissa käydään läpi odotukset CRM:n käytöltä, myyntiprosessin hallinta ja vinkit tehokkaaseen myyntiin. Koulutuksen tavoitteena on tuoda CRM:n käyttö osaksi normaalia myyntityötä ja luopua käsityksestä, jossa CRM olisi ylimääräinen raportointityökalu.

Tuottamamme koulutusmateriaali on myyjien jatkuvana tukena ja siitä on nopea tarkistaa sovitut käytänteet.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin! Vastaamme kaikkiin viesteihin yhden työpäivän kuluessa.

Kiitos! Otamme yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.