Image by Blake Wisz

DATA-JOHDETTU MYYNTI

Myynti ei ole modernissa maailmassa helppoa. Emme kuitenkaan usko puheisiin myynnin kuolemisesta, ainoastaan myynnin muutoksesta.

 

Minuuttiaikataulua elävät asiakkaat ovat tottuneet välittömään palveluun: Liidin tavoittaminen on 21 kertaa helpompaa ensimmäisen 5 minuutin aikana kuin 30 minuutin jälkeen. 35% - 50% tarjouspyynnöistä voittaa ensimmäisenä reagoinnut yritys.

Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme olemaan se ensimmäisenä reagoiva yritys.

 

Autamme rakentamaan ketterän, datajohdetun myyntiorganisaation

Myyntistrategia

Luomme kanssasi myyntistrategian, jossa inbound- ja outbound-myynti yhdistyvät saumattomasti. Lopputuloksena myyntitiimisi työskentelee niiden mahdollisuuksien parissa, jotka todennäköisimmin tuottavat lisää kauppaa. Tärkeimmille asiakkaille on asiakassuunnitelmat, joiden toteutumista johdetaan säännöllisesti. Tiimi on roolitettu oikein, jotta saapuviin liideihin voidaan reagoida parhaillaan alle minuutissa.

Myynnin kiihdytyspalvelu

Myynnin kiihdytyspalvelumme toimii myyntijohdon oikeana kätenä. Käymme säännöllisesti läpi CRM:n datan ja tunnistamme kaupat, jotka ovat jääneet jumiin ja liidit joiden kontaktointi on unohtunut. Kontaktoimme omatoimisesti myyjäsi ja autamme häntä pääsemään eteenpäin.

Myynnin ensimmäinen aalto

Liidien kontaktoinnissa aika on kirjaimellisesti rahaa - mitä nopeammin liideihin otetaan yhteyttä, sitä varmemmin saamme tapaamisen ja kaupan. Myynnin ensimmäinen aaltomme kontaktoi puolestasi liidit välittömästi ja sopii relevanttien mahdollisuuksien kanssa tapaamisen myyjillesi. Jos liidi ei ole vielä valmis tapaamiseen, palautamme sen markkinoinnin jatkojalostukseen kommenttien kera.

Koulutukset

Koulutamme myynti- ja markkinointitiimejä käyttämään CRM:ää oikein. Koulutuksissa käydään läpi odotukset CRM:n käytöltä, myyntiprosessin hallinta ja vinkit tehokkaaseen myyntiin. Koulutuksen tavoitteena on tuoda CRM:n käyttö osaksi normaalia myyntityötä ja luopua käsityksestä, jossa CRM olisi ylimääräinen raportointityökalu.

Tuottamamme koulutusmateriaali on myyjien jatkuvana tukena ja siitä on nopea tarkistaa sovitut käytänteet.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin! Vastaamme kaikkiin viesteihin yhden työpäivän kuluessa.

Kiitos! Otamme yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.