Aerial View of a Drone

DATA & CRM

Laadukas data on modernin myynnin ja markkinoinnin kulmakivi. CRM:n datasta kuitenkin vanhenee 20% - 30% joka vuosi, kun kontaktit vaihtavat työpaikkoja, yritykset kasvavat ja yhdistyvät ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat.

Autamme varmistamaan, että saat kaiken irti CRM:stäsi auttamalla käyttöönotossa, kouluttamalla myyjiä ja siivoamalla vanhenevaa dataa.

 

Näin sinä voit keskittyä tekemään päätöksiä, optimoimaan markkinointia ja kannustamaan myyjiäsi ennätystuloksiin.

Autamme saamaan kaiken irti CRM:stäsi

CRM Käyttöönotto

Toteutamme CRM:n käyttöönoton kanssasi, sisältäen teknisen käyttöönoton, integraatiot muihin järjestelmiin, myyjien ja markkinoinnin kouluttamisen sekä käytön jatkuvan tuen. Tiimillämme on vuosien kokemus yleisimmistä CRM:stä, kuten Salesforcesta, Hubspotista ja Pipedrivestä.

Koulutukset

Koulutamme myynti- ja markkinointitiimejä käyttämään CRM:ää oikein. Koulutuksissa käydään läpi odotukset CRM:n käytöltä, myyntiprosessin hallinta ja vinkit tehokkaaseen myyntiin. Koulutuksen tavoitteena on tuoda CRM:n käyttö osaksi normaalia myyntityötä ja luopua käsityksestä, jossa CRM olisi ylimääräinen raportointityökalu.

Tuottamamme koulutusmateriaali on myyjien jatkuvana tukena ja siitä on nopea tarkistaa sovitut käytänteet.

Datan siivous

Analysoimme CRM:ssä olevan datan ja siivoamme tuplana luodut asiakkuudet, virheelliset tai vanhentuneet tiedot sekä puutteellisesti luodut tiedot. Luomme samalla analyysin mistä virheellinen data on peräisin ja annamme suositukset datan laadun nostamiseen.

Harjoituksen lopputuloksena saat puhtaan CRM:n, jonka dataan voi luottaa ja toimintamallin luotettavamman datan tuottamiseen.

Raportit ja analytiikka

Kehitämme ja automatisoimme CRM-järjestelmien käyttöä luomalla raportteja, prosessiautomaatiota, CRM:n sivuja ja kenttiä.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin! Vastaamme kaikkiin viesteihin yhden työpäivän kuluessa.

Kiitos! Otamme yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.